Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Festés, mázolás-gipszkartonozás

painting-decorating.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Festés, mázolás

A lakásfelújítás a festés,  mázolás és a tapétázás munkálataival lesz komplex. Használattól függően 3-6 évente válik szükségessé a tisztasági festés.A festés folyamatára rengetegen úgy gondolnak, hogy egy nagyon könnyű, gyorsan elvégezhető feladat, bárki számára.

A  festés nem egyszerű feladat Keveseknek adatik meg a festés idejére elköltözni otthonról annak érdekében,hogy a szobafestő  minél

hatékonyabban el tudja végezni a feladatát.Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot.minden felületet megfelelően legyen csiszolva és zsírtalanítva a jó tapadás érdekében, igy tökéletes lesz a festésünk.

Gipszkartonozás

A gipszkartonozás több szempontból is előnyös megoldás:

  • sok más lehetőségnél (pl. falazás) gyorsabban, illetve egyszerűbben kivitelezhető, kevés építési hulladékkal jár,
  • lektromos vezetékek, szerelvények könnyedén elvezethetők mögötte,Gipszkartonból válaszfalat és előtétfalat is építhetünk, mindkettőnek megvannak a maga sajátosságai és előnyei.megoldás a szabálytalan, görbe falak vagy a szembetűnő falhibák elfedésére egy gipszkartonból készült előfal. Az előtétfal a szigetelés javítására is alkalmas lehet, miközben a gépészeti szerelvényeket vagy a lakásban futó vezetékeket is eltakarja. Azonban vannak esetek, amikor neGipszkarton segítségével praktikus és esztétikus álmennyezetet alakíthatunk ki.A használaton kívüli tetőtér, padlástér kihasználására jó lehetőség a gipszkarton alkalmazása. Alkalmas lehet lakószoba, dolgozószoba, vendégszoba vagy éppen játszószoba kialakítására a gyerekeknek. Itt is lehetőség nyílik a lakás hőszigetelésének javítására:

 

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk!